31 dagen zichttermijn Gratis levering en retour
Nain Trading
Black Week: tot -60%
20% extra korting op alles met code BLACK20- Slechts voor een korte tijd
Over ons
Help gebied
Service
De details

Algemene Voorwaarden

Basisvoorzieningen

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via onze webshop door consumenten en ondernemers.

Een consument is elke natuurlijke persoon die een juridische transactie aangaat voor doeleinden die overwegend niet commercieel of zelfstandig zijn. Ondernemer is een natuurlijke of rechtspersoon of een rechtsbevoegde personenvennootschap die bij het aangaan van een rechtshandeling handelt in de uitoefening van zijn commerciële of zelfstandige beroepsactiviteit.

Deze algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op toekomstige zakelijke relaties met ondernemers, zonder dat we ze opnieuw hoeven te raadplegen. Indien de ondernemer tegenstrijdige of aanvullende algemene voorwaarden hanteert, wordt hiermee de geldigheid ervan tegengesproken; ze worden pas onderdeel van het contract als we hiermee uitdrukkelijk hebben ingestemd.

Sluiting van het contract

Het koopcontract wordt gesloten met Nain Trading GmbH.

De presentatie van de producten in de online shop vormt geen juridisch bindend aanbod, maar een niet-bindende online catalogus.Het contract komt tot stand wanneer u het aanbod voor de goederen in het winkelmandje aanvaardt door op de bestelling te klikken knop. Direct na het versturen van de bestelling ontvang je nog een bevestiging per e-mail. Met deze e-mailbevestiging is het koopcontract tot stand gekomen. De contracttaal is Duits. Als u een andere taal selecteert, wordt u uit de winkel gehaald en naar de landspecifieke pagina verwezen.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief wettelijk toepasselijke btw Voor leveringen naar niet-EU-landen zijn er geen rechten, belastingen of andere heffingen. Mogelijke verzendkosten worden aangegeven vóór het sluiten van het contract. Onze prijzen kunnen variëren als gevolg van wisselkoersschommelingen of veranderingen op de wereldmarkt van tapijten.

Leveringsvoorwaarden

In samenwerking met onze verzendpartners UPS, FedEx en DPD leveren wij tapijten in de hele wereld.

Bestellingen die tot 14.00 uur op een werkdag worden gedaan, worden nog dezelfde dag bezorgd. De levertijd is ongeveer 1-4 dagen. Zendingen worden op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur afgeleverd

Selecteer uw land in deze lijst om leveringsregels voor uw land te tonen:

15 € als uw bestellingbedrag lager is dan 50 €
Geen verzendkosten als uw bestellingbedrag hoger is dan 50 €

Herroepingsrecht (Binnen Netherlands)

Herroepingsrecht

U hebt het recht om dit contract binnen veertien dagen te herroepen zonder enige reden op te geven

De herroepingstermijn is veertien dagen met ingang van de dag waarop u of een door u aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, de producten in bezit had genomen, op voorwaarde dat u een of meer producten had besteld binnen het bereik van een standaard bestelling en dit product/deze producten wordt/worden uniform geleverd.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg, telefoonnummer: +49 40 334 600 873, E-mailadres: [email protected]) op de hoogte brengen van uw beslissing om dit contract te herroepen door middel van een duidelijke kennisgeving (bijv. een brief verzonden via post, fax of e-mail). U kunt hiervoor het bijgevoegde voorbeeldformulier voor herroeping gebruiken, maar dat is niet verplicht.

Om de herroepingsperiode veilig te stellen, volstaat het dat u de kennisgeving over de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt vóór het verstrijken van de herroepingsperiode.

Herroepingsrecht

Als u dit contract intrekt, betalen we alle betalingen terug die we van u hebben ontvangen, inclusief de bezorgkosten (met uitzondering van extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u een andere bezorging hebt geselecteerd dan de meest redelijke standaardlevering. aangeboden door ons), onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag waarop wij de kennisgeving over de herroeping van dit contract van u hebben ontvangen. Wij gebruiken hetzelfde betaalmiddel dat u tijdens de oorspronkelijke transactie had gebruikt voor deze terugbetaling tenzij uitdrukkelijk anders met u overeengekomen; er worden geen kosten in rekening gebracht vanwege deze terugbetaling.

We kunnen de terugbetaling weigeren totdat de producten aan ons zijn geretourneerd of totdat u het bewijs hebt geleverd dat u de producten naar ons hebt teruggestuurd, afhankelijk van wat eerder is.

U moet de producten onmiddellijk terugsturen of overdragen aan ons, uiterlijk binnen veertien dagen met ingang van de dag waarop u ons op de hoogte brengt van de herroeping van dit contract. De deadline wordt gehandhaafd als u de producten verzendt vóór het verstrijken van de termijn van veertien dagen.

Wij dragen de kosten voor het terugzenden van de producten.

U hoeft alleen te betalen voor eventuele waardevermindering van de producten als deze afschrijving kan worden toegeschreven aan een eventuele omgang met u die niet nodig was voor het controleren van de staat, kenmerken en functionaliteit van de producten.

Specimen - herroepingsformulier

(Als u het contract wilt herroepen, vult u dit formulier in en stuurt u het terug.)

–Aan Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg, [email protected]

–Ik / wij (*) herroepen hierbij het contract dat door mij / ons is gesloten (*) met betrekking tot de aankoop van de volgende producten (*)/ het verlenen van de volgende dienst (*)

– Besteld op (*)/ ontvangen op (*)

– Je naam

– Je adres

– Je handtekening (alleen nodig als het uitgeprint is)

– Datum

(*) Streep de incorrecte opties door.

31 dagen retour recht

Onverminderd uw wettelijke rechten, biedt Nain Trading u de volgende vrijwillige retourgarantie voor alle gekochte tapijten: De deadline van de vrijwillige retourgarantie begint met het einde van het wettelijke annuleringsrecht en eindigt binnen 31 dagen na ontvangst van het product. Stipte terugkeer is voldoende om de deadline te halen. Merk op dat het product compleet moet zijn en in een ongebruikte en onbeschadigde staat moet zijn. We nemen alleen de producten terug in de originele verpakking of iets dergelijks. Als u onze retourservice wilt gebruiken, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail ([email protected]) of telefoon. U ontvangt dan per e-mail de retourgegevens en een retourlabel. Als u de retourgegevens niet kunt afdrukken, kunnen we deze naar u verzenden. De vrijwillige retourgarantie bestaat niet voor geschenkbonnen.

Het retour sturen binnen Netherlands met onze retour service is gratis. We accepteren geen niet-vooruitbetaalde retouren. Als u het product zelf retourneert, bijvoorbeeld via het postkantoor, dekken we ook de kosten niet.

Retouren gaan naar: Nain Trading GmbH Brook 7 20457 Hamburg Germany

Voor terugbetalingen gebruiken we hetzelfde betaalmiddel als dat u voor de eerste transactie hebt gebruikt.

Deze retourgarantie heeft geen invloed op uw wettelijke rechten en heeft daarom geen invloed op uw herroepingsrecht zoals hierboven beschreven.

Selecteer uw land in deze lijst als u de terugkeerregels voor uw land wilt weergeven:

Garantie

Indien niet anders vermeld, verlenen wij, Nain Trading GmbH, u een garantie van 5 jaar vanaf het sluiten van het contract (factuurdatum) op onze handgeknoopte tapijten.

Deugdelijkheid:
De garantie dekt alle nieuwe handgeknoopte tapijten. Uitgesloten zijn: alle geweven tapijten en alle Loom-geknoopte tapijten. Dit laatste type tapijt is herkenbaar aan de omschrijving "Loom" in zijn naam. Onze garantie dekt de duurzaamheid van de knopen, franjes en pool bij normaal gebruik thuis. We kunnen geen schade dekken die is veroorzaakt door onjuist of overmatig gebruik (bijvoorbeeld vlekken, chemicaliën, huisdieren). De wettelijke garantierechten blijven onverminderd van kracht en blijven van toepassing.

Claims:
Neem in geval van een garantieclaim contact met ons op per telefoon, e-mail of post op: Nain Trading GmbH, Brook 7, 20457 Hamburg, [email protected], Telefoon: +49 40 334 600 873. Voor de afhandeling van de garantie hebben wij de factuur van het tapijt van u nodig. Ons serviceteam bespreekt graag de volgende stappen met u.

Garantie service:
Naar goeddunken van onze experts zullen we uw tapijt kosteloos repareren of in overleg met u vervangen door een gelijkwaardig tapijt.

Betaaltermijnen

Nain Trading gebruikt SSL (Secure Socket Layer). Daarom zijn uw gegevens beveiligd tegen derden. Zelfs banken gebruiken dit systeem, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig zijn:

- PayPal

U kunt eenvoudig betalen met het online betalingssysteem PayPal. Merk op dat u moet zijn geregistreerd om het systeem te gebruiken. U ontvangt tijdens het proces meer informatie.

- Aankoop op rekening en financiering via Klarna

In samenwerking met Klarna AB (www.klarna.com ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden. De claim wordt overgedragen aan Klarna.

Klarna aankoop op afbetaling
Met de financieringsservice van Klarna kunt u uw aankoop flexibel in maandelijkse termijnen betalen.

Klarna factuur
Bij aankopen op rekening bij Klarna krijgt u altijd eerst de goederen en heeft u altijd een betalingstermijn van 14 dagen.

- Creditkaart

- iDEAL

- Vooruitbetaling / bankoverschrijving

- Betaal bij bezorging

Bedrijven binnen de EU

Wij leveren aan commerciële klanten met een geldig btw-identificatienummer binnen de EU tegen nettoprijzen in overeenstemming met de regels voor vereenvoudigde belastingaftrek. De btw wordt automatisch verrekend in het bestelproces, als u uw btw-identificatienummer invoert tijdens het afrekenen.

Verpakkingsstation

Wij bezorgen niet naar pakstations.

Transportschade

Zichtbare schade aan het product moet onmiddellijk worden gemeld aan UPS / FedEx / DPD / DHL. Niet-zichtbare schade moet onmiddellijk na detectie aan UPS / FedEx / DPD / DHL worden gemeld.

Certificaat van echtheid

Wij garanderen dat het geleverde tapijt met de hand geknoopt is. Voor elk tapijt ter waarde van meer dan 200 € delen we een certificaat van echtheid uit. Voor tapijten van minder dan 200 € kan op verzoek een certificaat van echtheid worden verstrekt.

Eigendomsvoorbehoud

De goederen blijven ons eigendom totdat de koopprijs volledig is betaald.

Alternatieve geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen (ODR-platform), die u kunt bekijken onder https://ec.europa.eu/odr.

Keuze van het recht, plaats van uitvoering, jurisdictie

Als u ondernemer bent, geldt het Duitse recht met uitsluiting van het VN-Verdrag inzake internationale koopovereenkomsten betreffende roerende zaken.

Als u een koopman bent in de zin van het Duitse Wetboek van Koophandel, een publiekrechtelijke rechtspersoon of een publiekrechtelijk speciaal fonds, is de exclusieve plaats van jurisdictie voor alle geschillen die voortvloeien uit contractuele relaties tussen ons en u onze maatschappelijke zetel.

Nain Trading gebruikt cookies om onze sites betrouwbaar en veilig te houden en om u relevante inhoud en gepersonaliseerde aanbiedingen te tonen.
Als u op "OK" klikt, kunnen we informatie die via cookies is verzameld, delen met derden (onze marketingpartners). Als u hier niet mee wilt instemmen, beperken we ons tot de essentiële cookies. Meer details en alle opties zijn te vinden in de "Voorkeuren". U kunt deze later te allen tijde aanpassen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacybeleid.