31 dagen zichttermijn Gratis levering en retour
Nain Trading
25ste Jubileum: 20% korting op alles met code: EXTRA20 - Slechts voor een korte tijd

Product Overzicht

Handgeknoopte oosterse tapijten zijn afkomstig uit veel verschillende regio's waar tapijten al eeuwenlang zijn geknoopt. Het aantal plaatsen van herkomst is net zo divers als de verscheidenheid aan tapijten. Hier vindt u de belangrijkste categorieën, die meestal aanzienlijk van elkaar verschillen op het gebied van oorsprong, ontwerp en methode van knopen. Laat u inspireren door de afbeeldingen van de individuele tapijttypen.

Perzische tapijten

Perzische tapijten

Traditionele Perzische tapijten staan ​​bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, hun fijnheid en de onbeperkte verscheidenheid aan patronen en ontwerpen en brengen warmte, tijdloze stijl en een vleugje glamour in elk huis. Eeuwenlang worden ze met de hand geweven, knoop voor knoop, met gebruikmaking van zuivere wol, biologische natuurlijke kleurstoffen en fijne zijde, met vakmanschap van hoge kwaliteit. Dat is de reden waarom echte Perzische tapijten zo populair zijn als stijlvolle woonaccessoires en zo gewild zijn bij tapijtliefhebbers over de hele wereld. Ze zorgen niet alleen voor een uitnodigende warmte in de kamers, maar voegen ook een speciaal tintje toe aan elke levensstijl.

Toon alles: Perzische tapijten (26410)
Nain tapijten
Nain tapijten 6268 Tapijten
Tabriz tapijten
Tabriz tapijten 5015 Tapijten
Bidjar
Bidjar 3585 Tapijten
Moud
Moud 2833 Tapijten
Isfahan
Isfahan 992 Tapijten
Kashan
Kashan 2354 Tapijten
Qom tapijten
Qom tapijten 2100 Tapijten
Kaschmar
Kaschmar 569 Tapijten
Kerman
Kerman 627 Tapijten
Mashhad
Mashhad 576 Tapijten
Sarough
Sarough 1546 Tapijten
Moderne

Moderne

De tijd gaat gestaag verder en daarmee ook smaak en design. De uitdrukking van de levenshouding verandert van het ene tijdperk naar het andere. Sommige ontwerpen verliezen populariteit, anderen worden meer beroemd dan ooit tevoren. Er zijn echter ontwerpen die deel uitmaken van elke trend en die als hedendaags worden beschouwd. Die hebben duidelijke en geometrische elementen die het ook eenvoudig houden met de selectie van kleuren. Hier vindt u een verzameling van zeer moderne en ook van hedendaagse tapijten die hoogstwaarschijnlijk nooit zullen loslaten.

Handwerk

Moderne ontwerpen

Online kopen


Toon alles: Moderne (16411)
Perzisch Gabbeh
Perzisch Gabbeh 6502 Tapijten
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 880 Tapijten
Ziegler Modern
Ziegler Modern 416 Tapijten
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 1205 Tapijten
Nepal
Nepal 53 Tapijten
Beluch Modern
Beluch Modern 0 Tapijten
Patchwork
Patchwork 942 Tapijten
Vintage
Vintage 890 Tapijten
Colored Carpets
Colored Carpets 135 Tapijten
Design
Design 6594 Tapijten
Berberse
Berberse 1123 Tapijten
Design

Design

Als u op zoek bent naar iets exclusiefs en moderns, dan is een designer tapijt perfect voor u. Deze individueel ontworpen, handgeknoopte tapijten geven uw kamer een heel eigen karakter. Afhankelijk van het tapijttype, werden deze unieke items ontworpen door ontwerpers uit Scandinavië (bijvoorbeeld Sindhi-tapijten) en Hamburg (Sadraa-tapijten).

Toon alles: Design (6594)
Amazona
Amazona 11 Tapijten
Damask
Damask 558 Tapijten
Sadraa
Sadraa 1167 Tapijten
Galaxy
Galaxy 4 Tapijten
Panbézia
Panbézia 12 Tapijten
Artisan
Artisan 27 Tapijten
Mahra
Mahra 45 Tapijten
Ziegler Design
Ziegler Design 169 Tapijten
Arijana Ontwerp
Arijana Ontwerp 496 Tapijten
Mila
Mila 53 Tapijten
Ontwerp Gabbeh
Ontwerp Gabbeh 671 Tapijten
Berberse
Berberse 1123 Tapijten
Nomaden / dorpelingen

Nomaden / dorpelingen

Nomaden in het oosten begonnen lang geleden tapijten met de hand te maken voor eigen gebruik. Ze waren bedoeld voor verschillende doeleinden in het dagelijks leven van de nomaden. Bijvoorbeeld als tentonderlaag, zadeltassen of dekens. Tegenwoordig vindt de productie vaak plaats in dorpen waar de nomaden zich vestigden. De kwaliteit van de tapijten is zeer hoog gebleven en ze worden nog steeds met de hand geknoopt in de oude traditie gedurende een periode van maanden.

Toon alles: Nomaden / dorpelingen (11152)
Hamadan
Hamadan 3004 Tapijten
Shiraz
Shiraz 705 Tapijten
Beluch
Beluch 862 Tapijten
Bakhtiar
Bakhtiar 437 Tapijten
Senneh
Senneh 566 Tapijten
Heriz
Heriz 1008 Tapijten
Afshar
Afshar 154 Tapijten
Ghashghai
Ghashghai 3116 Tapijten
Koliai
Koliai 190 Tapijten
Lori
Lori 150 Tapijten
Khardasht
Khardasht 123 Tapijten
Patchwork / Vintage

Patchwork / Vintage

Hier vind je authentieke vintage tapijten. Deze tapijten zijn niet nieuw en kunstmatig geknipt tot vintage, maar zijn echt oude Perzische en oosterse tapijten die volledig zijn vernieuwd. Daarmee zijn we tegen de hedendaagse maatschappij van snelle consumptie en creëren we iets duurzaams en van zeer hoge kwaliteit uit oude traditionele waarden. Omdat zo'n vintage tapijt oorspronkelijk maandenlang met de hand werd geknoopt. Het heeft precies deze kwaliteit en karakter en dat voel je.


Toon alles: Patchwork / Vintage (2199)
Patchwork
Patchwork 942 Tapijten
Vintage
Vintage 890 Tapijten
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 367 Tapijten
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Perzische tapijten hebben een goede reputatie dankzij hun hoge kwaliteit, uitzonderlijk hoge vakmanschap en niet in de laatste plaats vanwege hun status als hoogwaardige en duurzame luxueuze objecten. Dit zijn belangrijke redenen waarom Knopers uit India en Pakistan geïnspireerd zijn door traditionele Perzische tapijten. Gumbad- en Golestan-tapijten zijn hier uitstekende voorbeelden van met uitstekende kwaliteit. Ze zijn beïnvloed in het ontwerp van tapijten uit de beroemde provincie Tabriz.


Toon alles: Gumbad / Golestan (169)
Golestan
Golestan 145 Tapijten
Gumbad
Gumbad 24 Tapijten
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

Gebaseerd op klassieke Perzische tapijten met hun typische ontwerpen, vormen deze tapijten een harmonie van traditie en moderniteit.
Ornamenten die vaak zeer fijn van oorsprong zijn, zijn genereus overgebracht naar het heden. Deze nu eenvoudigere uitvoeringen van het patroon in de gebruikelijke beste vakmanschapskwaliteit van de originele handknoop geven een kamer een nieuwe impuls. Ze zijn altijd gemaakt van de beste natuurlijke materialen, zoals schapenwol. Ze ademen geschiedenis en eigentijdse flair in gelijke mate. Modern en toch origineel, geïnspireerd door klassieke oosterse tapijten en geïnterpreteerd in iets luchtigere ontwerpen, maken deze tapijten indruk met hun bijzonder natuurlijke uitstraling en zachte gevoel. Breng dit charmante comfort in huis en geniet van de blijvende, aangename indruk van zachte natuurlijkheid.

Toon alles: Arijana / Mamluk (3105)
Mamluk
Mamluk 335 Tapijten
Moghol
Moghol 0 Tapijten
Arijana Klassike
Arijana Klassike 865 Tapijten
Arijana Ontwerp
Arijana Ontwerp 496 Tapijten
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 259 Tapijten
Arijana Shaal
Arijana Shaal 1175 Tapijten
Ziegler tapijten

Ziegler tapijten

Ziegler-tapijten zijn gebaseerd op de klassieke Perzische tapijten . Om ze een antiek uiterlijk te geven , worden de tapijten gebleekt in de zon en ingewreven met stenen om de pool lichtjes af te vegen. De tapijten zijn met de hand geknoopt in een oude traditie. Daarnaast worden oosterse elementen gecombineerd met een moderne stijl waardoor veel mensen een oosters tapijt kunnen combineren met hun interieur. Oorspronkelijk was een typisch kleed van deze soort ontworpen in de kleuren creme, zwart, rood of blauw. Afhankelijk van de kwaliteit is de kleurstof plantaardig of gemaakt van chromen kleuren.

Toon alles: Ziegler tapijten (6286)
Ziegler Klassik
Ziegler Klassik 1651 Tapijten
Mahra
Mahra 45 Tapijten
Kazak
Kazak 993 Tapijten
Ziegler Modern
Ziegler Modern 416 Tapijten
Ziegler Colored
Ziegler Colored 78 Tapijten
Kelim

Kelim

Kilims zijn fantastische stijlelementen die ongeëvenaard zijn in hun veelzijdigheid, zowel binnen als buiten. Meerdere ervan passen vaak bij elkaar en vormen met hun interactie een perfecte match. We hebben een ongelooflijke selectie van meer dan 8.000 kilim-tapijten in ons assortiment die wachten om ontdekt te worden. Kies je favoriete item uit meer dan 7 subcategorieën, van modern tot antiek, en laat je interieur tot leven komen in een nieuwe sfeer. Elk kilim vloerkleed is bovendien uniek en met de hand geweven. Het traditionele ambacht vindt zijn oorsprong in de oosterse regio en kelimtapijten worden nog steeds gemaakt in Iran, Afghanistan, Pakistan en Turkije. Haal een stukje van deze traditie in huis.

Meer interessante dingen en waardevolle tips over interieurstijlen met betrekking tot kelims vind je in onze Blog "Zomerse kilim vloerkleden"

Toon alles: Kelim (8380)
Kelim Fars
Kelim Fars 3628 Tapijten
Kelim Afghaan
Kelim Afghaan 3580 Tapijten
Kelim Rosen
Kelim Rosen 129 Tapijten
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 26 Tapijten
Kelim Mosaik
Kelim Mosaik 0 Tapijten
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 367 Tapijten
Kelim Soozani
Kelim Soozani 31 Tapijten
Soumak
Soumak 60 Tapijten
Kelim modern
Kelim modern 782 Tapijten
Nimbaft
Nimbaft 244 Tapijten
Kelim Kordi
Kelim Kordi 113 Tapijten
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Tapijten
Kelim Design
Kelim Design 1822 Tapijten
Kelim Afghan Heritage
Kelim Afghan Heritage 1622 Tapijten
Kelim Senneh
Kelim Senneh 230 Tapijten
Kelim Berber Design
Kelim Berber Design 124 Tapijten
 Afghan / Pakistan

Afghan / Pakistan

Deze handgeknoopte of geweven tapijten komen uit Afghanistan en Pakistan, landen die een verreikende traditie hebben in het handwerk van tapijten. De warme donkerrode tinten en repetitieve achthoekige ornamenten zijn zeer typerend voor dit type. Er zijn nauwelijks merkbare verschillen tussen de regio's. Interessant is de term 2Ply of 3Ply in de naam van tapijten. Het geeft een indicatie van de knoopdichtheid en dus ook van de moeite die het knopen met zich meebrengt. Bijvoorbeeld, een 3Ply Buchara heeft een hoger aantal knopen per vierkante meter dan een 2Ply.

Toon alles: Afghan / Pakistan (12101)
Afghan Akhche
Afghan Akhche 640 Tapijten
Tree of Life
Tree of Life 4 Tapijten
Kazak
Kazak 993 Tapijten
Kelim Afghaan
Kelim Afghaan 3580 Tapijten
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 891 Tapijten
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 645 Tapijten
Russische & Kaukasische tapijten

Russische & Kaukasische tapijten

Handgeknoopte tapijten van hoge kwaliteit zijn al lang geproduceerd in de Kaukasus en Rusland. De twee regio's kijken terug op een eeuwenoude traditie van tapijtproductie. De tapijten met overwegend geometrisch patroon bereiken niet noodzakelijk de luxe en hoogste standaard van bekende Perzische tapijten van Nain of Tabriz, maar het zijn uitstekende tapijten die ideaal zijn voor dagelijks gebruik.


Toon alles: Russische & Kaukasische tapijten (203)
Russia
Russia 74 Tapijten
Turkaman
Turkaman 846 Tapijten
Azerbaijan
Azerbaijan 140 Tapijten
Baku
Baku 2 Tapijten
Indiase

Indiase

De Indiase tapijtenproductie begon waarschijnlijk in de 16e eeuw. Het werd gesteund door de Grand Mogul Akbar, die Perzische knopers tapijten liet maken voor zijn paleis. Tegenwoordig worden Indiase tapijten in grotere hoeveelheden geproduceerd en meestal geïnspireerd op traditionele tapijten, zoals Perzische of Chinese ornamenten. Het zijn dus goedkope alternatieven voor Perzische tapijten. Hun kwaliteit kan echter variëren op de open markt. Dit is een belangrijke reden waarom we al tientallen jaren relaties onderhouden met de beste Indiase ambachtsmannen met focus op eerlijke handel.

Toon alles: Indiase (3295)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 179 Tapijten
Indo Herati
Indo Herati 87 Tapijten
Indo Ghom
Indo Ghom 36 Tapijten
Indo Kashan
Indo Kashan 131 Tapijten
Indo Sarough
Indo Sarough 212 Tapijten
Indo Mir
Indo Mir 151 Tapijten
Indo Nain
Indo Nain 54 Tapijten
Indo Tabriz
Indo Tabriz 569 Tapijten
Chinese

Chinese

Al vele eeuwen worden tapijten gemaakt in China. Dus Cathay blikt terug op een zeer lange traditie op dit gebied. Het keizerlijk hof bevorderde de productie van Chinese tapijten, met patronen die vergelijkbaar zijn met de porseleinschilderijen.

Toon alles: Chinese (641)
China Antik
China Antik 30 Tapijten
China Seide
China Seide 345 Tapijten
Kelim Soozani
Kelim Soozani 31 Tapijten
China Wool
China Wool 239 Tapijten
Gabbeh

Gabbeh

Deze populaire vloerkleden staan bekend om hun iets dikkere, warme, zachte maar veerkrachtige pool, evenals hun rijke kleuren en de enorme verscheidenheid aan ontwerpen waarin ze verkrijgbaar zijn. Ze zijn traditioneel geknoopt op een meer rustieke manier - met een lagere knoopdichtheid - van natuurlijke wol, wat ze samen met hun hogere pool een heel bijzonder karakter geeft.

Toon alles: Gabbeh (8582)
Perser Gabbeh Normal
Perser Gabbeh Normal 1092 Tapijten
Perser Gabbeh Loribaft
Perser Gabbeh Loribaft 4978 Tapijten
Perser Gabbeh Nomaden
Perser Gabbeh Nomaden 402 Tapijten
Ontwerp Gabbeh
Ontwerp Gabbeh 671 Tapijten
Gabbeh Kashkuli
Gabbeh Kashkuli 430 Tapijten
Gabbeh Rizbaft
Gabbeh Rizbaft 11 Tapijten
Perser Gabbeh Antik
Perser Gabbeh Antik 85 Tapijten
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 271 Tapijten
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 609 Tapijten
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 7 Tapijten
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 245 Tapijten
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 804 Tapijten
Design Loom
Design Loom 206 Tapijten
Zijden tapijten

Zijden tapijten

Zijde is een klasse apart. Bijna geen enkel natuurlijk materiaal kan zo'n enthousiasme en fascinatie bieden als zijde. De zachtheid en onovertroffen elegantie van zijde maakt elk kleed een hoogtepunt. We zijn keer op keer gefascineerd hoe zijde het licht op een andere manier reflecteert en zo een prachtig kleurenspel op de pool creëert.

Toon alles: Zijden tapijten (2948)
Ghom Seide
Ghom Seide 1569 Tapijten
Kasjmir Zijden
Kasjmir Zijden 827 Tapijten
China Seide
China Seide 345 Tapijten
Nain Seide
Nain Seide 14 Tapijten
Kashan zijden
Kashan zijden 5 Tapijten
Herike
Herike 200 Tapijten
Exclusieve tapijten

Exclusieve tapijten

Bent u op zoek naar exclusieve luxe? Deze tapijten zijn onder die Perzische tapijten die wereldwijd bekend staan om de hoogste kwaliteitsstandaard. Dit omvat niet alleen hun traditionele knopen, die over generaties is geperfectioneerd, maar ook de extreem hoge inspanning, vaardigheid en de meest waardevolle natuurlijke materialen. Sommige van deze unieke tapijten zijn gemaakt door wereldberoemde meesterknopers.

Toon alles: Exclusieve tapijten (6085)
Ghom Seide
Ghom Seide 1569 Tapijten
Isfahan Luxus
Isfahan Luxus 670 Tapijten
Nain 6La
Nain 6La 1373 Tapijten
Tabriz 50/70/90
Tabriz 50/70/90 3443 Tapijten
Antieke

Antieke

De terugkeer naar traditionele waarden en oorsprongen wordt zeker deels opgeroepen door onze snel evoluerende consumptiegoederenmaatschappij. Stukken met een emotionele waarde worden dus opnieuw gewaardeerd voor hun eigen karakter en voor het vertellen van een verhaal. Dit is precies wat een antiek tapijt biedt. Op deze pagina vindt u Perzische tapijten die tientallen jaren van geschiedenis hebben meegemaakt maar die nog vele jaren in goede staat zijn om bij u thuis te komen.

Toon alles: Antieke (3056)
Sarough Antik
Sarough Antik 259 Tapijten
Kaschan Antik
Kaschan Antik 200 Tapijten
China Antik
China Antik 30 Tapijten
Kerman Antik
Kerman Antik 114 Tapijten
Usak
Usak 74 Tapijten
Agra
Agra 9 Tapijten
Nain tapijten

Nain tapijten

De traditionele Nain-tapijten behoren tot de mooiste Perzische tapijten ter wereld en worden gekenmerkt door hun eigen oosterse ontwerp. Ze worden geproduceerd in de stad met dezelfde naam, Nain. De typische blauwwitte kleur, meestal met een medaillon in het midden, heeft een elegant en kostbaar effect. De hoge kwaliteit van deze prachtige Nain-karpetten en hardlopers laat zich zien in het materiaal en de buitengewoon hoge knoopdichtheid. De tapijten zijn op zijn minst gedeeltelijk gemaakt van zijde en hebben vaak een dichtheid van meer dan een miljoen knopen.

Toon alles: Nain tapijten (6268)
Nain 12La
Nain 12La 2035 Tapijten
Nain 9La
Nain 9La 2998 Tapijten
Nain 6La
Nain 6La 1373 Tapijten
Habibian
Habibian 53 Tapijten
Akhavan
Akhavan 3 Tapijten
Indo Nain
Indo Nain 54 Tapijten
Nain Seide
Nain Seide 14 Tapijten
Qom tapijten

Qom tapijten

Hoogste kwaliteit, beste kurkwol, vaak gebruikte zijde - kenmerken van Qom (Qum) tapijten. Deze prachtige Perzische tapijten voldoen zelfs aan hoge verwachtingen. Als u op zoek bent naar luxe, vindt u die hier. Qom tapijten zijn gemaakt in een van de meest heilige steden in Iran en zijn soms volledig gemaakt van de hoogste kwaliteit (Qom-zijde).

Toon alles: Qom tapijten (2100)
Ghom Kork
Ghom Kork 516 Tapijten
Ghom Seide
Ghom Seide 1569 Tapijten
Tabriz tapijten

Tabriz tapijten

Het prachtige Perzische tapijt Tabriz is met de hand geknoopt in het noordwesten van Iran, in de gelijknamige ambachtelijke stad Tabriz, ook wel bekend als Tabriz. De tapijtfabrikanten gaan generaties terug, waardoor Tabriz een van de oudste tapijtcentra ter wereld is. Ook populaire goederen van Tabriz zijn de wandtapijten die met grote zorg zijn geknoopt

Toon alles: Tabriz tapijten (5015)
Tabriz Village
Tabriz Village 1046 Tapijten
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 201 Tapijten
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 3078 Tapijten
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 288 Tapijten
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 56 Tapijten
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 19 Tapijten
Indo Tabriz
Indo Tabriz 569 Tapijten
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 2 Tapijten
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 656 Tapijten
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 14 Tapijten
Tabriz Art
Tabriz Art 70 Tapijten
Mohammad Hossein Benam
Mohammad Hossein Benam 0 Tapijten
Traditionele Perzische en Oosterse tapijten

Traditionele Perzische en Oosterse tapijten

Ontdek onze klassieke handgemaakte oosterse tapijten in adembenemende designs. Hier vindt u een reeks traditionele tapijten die u nergens anders vindt.

Toon alles: Traditionele Perzische en Oosterse tapijten (58179)
Perzische tapijten
Perzische tapijten 26410 Tapijten
Nomaden / dorpelingen
Nomaden / dorpelingen 11152 Tapijten
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 169 Tapijten
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 3105 Tapijten
Ziegler tapijten
Ziegler tapijten 6286 Tapijten
Kelim
Kelim 8380 Tapijten
Afghan / Pakistan
Afghan / Pakistan 12101 Tapijten
Russische & Kaukasische tapijten
Russische & Kaukasische tapijten 203 Tapijten
Chinese
Chinese 641 Tapijten
Indiase
Indiase 3295 Tapijten
Zijden tapijten
Zijden tapijten 2948 Tapijten
Antieke
Antieke 3056 Tapijten
moderne interieurstijlen

moderne interieurstijlen

Bent u op zoek naar een uniek tapijt dat uw interieurstijl compleet maakt en harmonieus afrondt? Hier vindt u onze selectie experts voor moderne en populaire interieurs. We weten dat kiezen uit een breed scala aan prachtige tapijten een uitdaging is. Daarom hebben onze experts in interieurontwerp een voorselectie voor u gemaakt. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk door een handmatig geselecteerd bereik bladeren op basis van uw gewenste stijl. En mocht het droomtapijt niet in de gewenste maat beschikbaar zijn, dan vinden wij graag een vergelijkbaar individueel vloerkleed voor u.

Toon alles: moderne interieurstijlen (3815)
Tapijten voor de ethno-stijl
Tapijten voor de ethno-stijl 1989 Tapijten
Greenery stijl tapijten
Greenery stijl tapijten 208 Tapijten
Industriële stijl
Industriële stijl 209 Tapijten
Tapijten in Scandinavische stijl
Tapijten in Scandinavische stijl 1326 Tapijten
Boheemse stijl
Boheemse stijl 1151 Tapijten
Tapijten voor fluwelen interieur
Tapijten voor fluwelen interieur 190 Tapijten
Modern & geselecteerd door interieurontwerpers
Modern & geselecteerd door interieurontwerpers 447 Tapijten
Landelijke stijl
Landelijke stijl 896 Tapijten
Mediterrane stijl
Mediterrane stijl 919 Tapijten
barokstijl
barokstijl 272 Tapijten
Tapijten voor de muur
Tapijten voor de muur 631 Tapijten
Klassiek Design

Klassiek Design

Niet iedereen heeft de moderne trend nodig. Sommigen zien de schoonheid in een klassiek ontwerp die gemaximaliseerd is in deze. Of ben je een fan van de moderne wereld, wil je gewoon een individueel accent in je huis zetten met een handgeknoopt tapijt in klassiek ontwerp? Wat het ook moge zijn: onze tapijten met klassiek patroon zijn van hoge kwaliteit met de beste afwerking dankzij de weeftechnieken met de hand.

Toon alles: Klassiek Design (42725)
Met medaillon
Met medaillon 27605 Tapijten
Durchgemustert
Durchgemustert 12867 Tapijten
Floral
Floral 25958 Tapijten
Figural
Figural 911 Tapijten
Velden
Velden 2389 Tapijten
Geometrisch
Geometrisch 14438 Tapijten
Nomaden
Nomaden 1761 Tapijten
Lebensraum
Lebensraum 2060 Tapijten
Jachtpatroon
Jachtpatroon 119 Tapijten
Spiegel Muster
Spiegel Muster 713 Tapijten
grote ornamenten
grote ornamenten 490 Tapijten
Herati Design
Herati Design 8606 Tapijten
Boteh Jeghe
Boteh Jeghe 121 Tapijten
Modern Design

Modern Design

De moderne tijd gaat snel vooruit. Het staat niet stil, het beweegt mee, het is altijd actueel. Voor degenen die van dit uitgangspunt houden moeten opletten met hun interieurontwerp op de meubelindustrie, dat zich vanzelfsprekend aanspreekt tot de tijdgeest en zijn uitdrukking. Moderne Oosterse tapijtenbrengen hele kamers in een ogenschijnlijk ander tijdperk. Hun effect is erg groot als de juiste combinatie wordt gegeven. De wisselwerking tussen verouderde meubels en een koel tapijt kan lijken op de nieuwste creaties van ontwerpers. Het hangt er vanaf wat je daaruit maakt. En daarom moet u zich zeker een van deze handgeknoopte tapijten voorstellen in een modern ontwerp

Toon alles: Modern Design (14519)
Gewoon
Gewoon 2396 Tapijten
Geruite
Geruite 2228 Tapijten
Streifen
Streifen 6129 Tapijten
Minimales Design
Minimales Design 3841 Tapijten
Kleurrijk design
Kleurrijk design 1804 Tapijten
Abstracte
Abstracte 2563 Tapijten
Oosterse decoratie & kussens

Oosterse decoratie & kussens

Het oosten is veelbelovend. Zijn kleuren en patronen stimuleren de verbeelding en laten ons dromen. Als dit het geval met u is, is een handgeknoopt tapijt of een zitgelegenheid van Kelim op zijn minst een overweging waard.

Het oosten heeft een heel speciale impact. De reden daarvoor is moeilijk te achterhalen. Komt het door de kleuren die zo prachtig harmoniëren met elkaar? Is het de fascinerende traditie? Waarschijnlijk is het de combinatie van allerlei redenen. Tapijten met oriëntaalse flair zijn nauwelijks te vergelijken met anderen in hun impact op u thuis. Adem een beetje oosterse lucht in je huis.

Toon alles: Oosterse decoratie & kussens (578)
Wandteppiche
Wandteppiche 475 Tapijten
Kelim tapijten & kussens
Kelim tapijten & kussens 165 Tapijten
Speciale aanbiedingen

Speciale aanbiedingen

Uit ons assortiment van meer dan 60.000 unieke stukken presenteren wij steeds een regelmatig wisselende selectie van onze gegarandeerd handgemaakte oosterse tapijten, die wij tijdelijk tegen een bijzonder gereduceerde prijs in de aanbieding hebben.

Toon alles: Speciale aanbiedingen (20919)
Nain Trading gebruikt cookies om onze sites betrouwbaar en veilig te houden en om u relevante inhoud en gepersonaliseerde aanbiedingen te tonen.
Als u op "OK" klikt, kunnen we informatie die via cookies is verzameld, delen met derden (onze marketingpartners). Als u hier niet mee wilt instemmen, beperken we ons tot de essentiële cookies. Meer details en alle opties zijn te vinden in de "Voorkeuren". U kunt deze later te allen tijde aanpassen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacybeleid.