31 dagen zichttermijn Gratis levering en retour
Nain Trading

Product Overzicht

Handgeknoopte oosterse tapijten zijn afkomstig uit veel verschillende regio's waar tapijten al eeuwenlang zijn geknoopt. Het aantal plaatsen van herkomst is net zo divers als de verscheidenheid aan tapijten. Hier vindt u de belangrijkste categorieën, die meestal aanzienlijk van elkaar verschillen op het gebied van oorsprong, ontwerp en methode van knopen. Laat u inspireren door de afbeeldingen van de individuele tapijttypen.

Perzische tapijten

Perzische tapijten

Traditionele Perzische tapijten staan ​​bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, hun fijnheid en de onbeperkte verscheidenheid aan patronen en ontwerpen en brengen warmte, tijdloze stijl en een vleugje glamour in elk huis. Eeuwenlang worden ze met de hand geweven, knoop voor knoop, met gebruikmaking van zuivere wol, biologische natuurlijke kleurstoffen en fijne zijde, met vakmanschap van hoge kwaliteit. Dat is de reden waarom echte Perzische tapijten zo populair zijn als stijlvolle woonaccessoires en zo gewild zijn bij tapijtliefhebbers over de hele wereld. Ze zorgen niet alleen voor een uitnodigende warmte in de kamers, maar voegen ook een speciaal tintje toe aan elke levensstijl.

Toon alles: Perzische tapijten (29642)
Nain
Nain 7177 Tapijten
Tabriz
Tabriz 5211 Tapijten
Bidjar
Bidjar 3776 Tapijten
Moud
Moud 2841 Tapijten
Isfahan
Isfahan 1199 Tapijten
Kashan
Kashan 3405 Tapijten
Qom tapijten
Qom tapijten 2077 Tapijten
Kaschmar
Kaschmar 639 Tapijten
Kerman
Kerman 778 Tapijten
Mashhad
Mashhad 684 Tapijten
Sarough
Sarough 1882 Tapijten
Moderne tapijten

Moderne tapijten

De tijd gaat gestaag verder en daarmee ook smaak en design. De uitdrukking van de levenshouding verandert van het ene tijdperk naar het andere. Sommige ontwerpen verliezen populariteit, anderen worden meer beroemd dan ooit tevoren. Er zijn echter ontwerpen die deel uitmaken van elke trend en die als hedendaags worden beschouwd. Die hebben duidelijke en geometrische elementen die het ook eenvoudig houden met de selectie van kleuren. Hier vindt u een verzameling van zeer moderne en ook van hedendaagse tapijten die hoogstwaarschijnlijk nooit zullen loslaten.

Handwerk

Moderne ontwerpen

Online kopen


Toon alles: Moderne tapijten (17468)
Perzisch Gabbeh
Perzisch Gabbeh 6975 Tapijten
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 833 Tapijten
Ziegler Modern
Ziegler Modern 368 Tapijten
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 1202 Tapijten
Nepal
Nepal 109 Tapijten
Beluch Modern
Beluch Modern 0 Tapijten
Patchwork
Patchwork 759 Tapijten
Vintage
Vintage 974 Tapijten
Colored Carpets
Colored Carpets 129 Tapijten
Design
Design 7416 Tapijten
Berberse
Berberse 1175 Tapijten
Design

Design

Als u op zoek bent naar iets exclusiefs en moderns, dan is een designer tapijt perfect voor u. Deze individueel ontworpen, handgeknoopte tapijten geven uw kamer een heel eigen karakter. Afhankelijk van het tapijttype, werden deze unieke items ontworpen door ontwerpers uit Scandinavië (bijvoorbeeld Sindhi-tapijten) en Hamburg (Sadraa-tapijten).

Toon alles: Design (7416)
Amazona
Amazona 5 Tapijten
Sindhi
Sindhi 383 Tapijten
Sadraa
Sadraa 1090 Tapijten
Galaxy
Galaxy 2 Tapijten
Panbézia
Panbézia 11 Tapijten
Horizon
Horizon 187 Tapijten
Artisan
Artisan 24 Tapijten
Mahra
Mahra 39 Tapijten
Ziegler Design
Ziegler Design 145 Tapijten
Arijana Ontwerp
Arijana Ontwerp 679 Tapijten
Future Echo
Future Echo 47 Tapijten
Mila
Mila 102 Tapijten
Ontwerp Gabbeh
Ontwerp Gabbeh 761 Tapijten
Berberse
Berberse 1175 Tapijten
Arctic
Arctic 10 Tapijten
Essence
Essence 92 Tapijten
Radiant
Radiant 78 Tapijten
Scenery
Scenery 123 Tapijten
Elysian
Elysian 331 Tapijten
Lunara
Lunara 58 Tapijten
Texura
Texura 213 Tapijten
Naturescene
Naturescene 64 Tapijten
Nomaden / dorpelingen

Nomaden / dorpelingen

Nomaden in het oosten begonnen lang geleden tapijten met de hand te maken voor eigen gebruik. Ze waren bedoeld voor verschillende doeleinden in het dagelijks leven van de nomaden. Bijvoorbeeld als tentonderlaag, zadeltassen of dekens. Tegenwoordig vindt de productie vaak plaats in dorpen waar de nomaden zich vestigden. De kwaliteit van de tapijten is zeer hoog gebleven en ze worden nog steeds met de hand geknoopt in de oude traditie gedurende een periode van maanden.

Toon alles: Nomaden / dorpelingen (12174)
Hamadan
Hamadan 3376 Tapijten
Shiraz
Shiraz 1024 Tapijten
Beluch
Beluch 855 Tapijten
Bakhtiar
Bakhtiar 508 Tapijten
Senneh
Senneh 516 Tapijten
Heriz
Heriz 1064 Tapijten
Afshar
Afshar 175 Tapijten
Ghashghai
Ghashghai 3334 Tapijten
Koliai
Koliai 232 Tapijten
Lori
Lori 223 Tapijten
Khardasht
Khardasht 106 Tapijten
Patchwork / Vintage

Patchwork / Vintage

Hier vind je authentieke vintage tapijten. Deze tapijten zijn niet nieuw en kunstmatig geknipt tot vintage, maar zijn echt oude Perzische en oosterse tapijten die volledig zijn vernieuwd. Daarmee zijn we tegen de hedendaagse maatschappij van snelle consumptie en creëren we iets duurzaams en van zeer hoge kwaliteit uit oude traditionele waarden. Omdat zo'n vintage tapijt oorspronkelijk maandenlang met de hand werd geknoopt. Het heeft precies deze kwaliteit en karakter en dat voel je.


Toon alles: Patchwork / Vintage (2093)
Patchwork
Patchwork 759 Tapijten
Vintage
Vintage 974 Tapijten
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 360 Tapijten
Gumbad / Golestan

Gumbad / Golestan

Perzische tapijten hebben een goede reputatie dankzij hun hoge kwaliteit, uitzonderlijk hoge vakmanschap en niet in de laatste plaats vanwege hun status als hoogwaardige en duurzame luxueuze objecten. Dit zijn belangrijke redenen waarom Knopers uit India en Pakistan geïnspireerd zijn door traditionele Perzische tapijten. Gumbad- en Golestan-tapijten zijn hier uitstekende voorbeelden van met uitstekende kwaliteit. Ze zijn beïnvloed in het ontwerp van tapijten uit de beroemde provincie Tabriz.


Toon alles: Gumbad / Golestan (167)
Golestan
Golestan 145 Tapijten
Gumbad
Gumbad 22 Tapijten
Arijana / Mamluk

Arijana / Mamluk

Gebaseerd op klassieke Perzische tapijten met hun typische ontwerpen, vormen deze tapijten een harmonie van traditie en moderniteit.
Ornamenten die vaak zeer fijn van oorsprong zijn, zijn genereus overgebracht naar het heden. Deze nu eenvoudigere uitvoeringen van het patroon in de gebruikelijke beste vakmanschapskwaliteit van de originele handknoop geven een kamer een nieuwe impuls. Ze zijn altijd gemaakt van de beste natuurlijke materialen, zoals schapenwol. Ze ademen geschiedenis en eigentijdse flair in gelijke mate. Modern en toch origineel, geïnspireerd door klassieke oosterse tapijten en geïnterpreteerd in iets luchtigere ontwerpen, maken deze tapijten indruk met hun bijzonder natuurlijke uitstraling en zachte gevoel. Breng dit charmante comfort in huis en geniet van de blijvende, aangename indruk van zachte natuurlijkheid.

Toon alles: Arijana / Mamluk (2989)
Mamluk
Mamluk 203 Tapijten
Moghol
Moghol 0 Tapijten
Arijana Klassike
Arijana Klassike 840 Tapijten
Arijana Ontwerp
Arijana Ontwerp 679 Tapijten
Arijana Bakhtiari
Arijana Bakhtiari 258 Tapijten
Arijana Shaal
Arijana Shaal 1009 Tapijten
Ziegler

Ziegler

Ziegler-tapijten zijn gebaseerd op de klassieke Perzische tapijten . Om ze een antiek uiterlijk te geven , worden de tapijten gebleekt in de zon en ingewreven met stenen om de pool lichtjes af te vegen. De tapijten zijn met de hand geknoopt in een oude traditie. Daarnaast worden oosterse elementen gecombineerd met een moderne stijl waardoor veel mensen een oosters tapijt kunnen combineren met hun interieur. Oorspronkelijk was een typisch kleed van deze soort ontworpen in de kleuren creme, zwart, rood of blauw. Afhankelijk van de kwaliteit is de kleurstof plantaardig of gemaakt van chromen kleuren.

Toon alles: Ziegler (6473)
Ziegler Farahan
Ziegler Farahan 1675 Tapijten
Mahra
Mahra 39 Tapijten
Kazak
Kazak 1323 Tapijten
Ziegler Modern
Ziegler Modern 368 Tapijten
Ziegler Gekleurde
Ziegler Gekleurde 79 Tapijten
Kelim

Kelim

Kilims zijn fantastische stijlelementen die ongeëvenaard zijn in hun veelzijdigheid, zowel binnen als buiten. Meerdere ervan passen vaak bij elkaar en vormen met hun interactie een perfecte match. We hebben een ongelooflijke selectie van meer dan 8.000 kilim-tapijten in ons assortiment die wachten om ontdekt te worden. Kies je favoriete item uit meer dan 7 subcategorieën, van modern tot antiek, en laat je interieur tot leven komen in een nieuwe sfeer. Elk kilim vloerkleed is bovendien uniek en met de hand geweven. Het traditionele ambacht vindt zijn oorsprong in de oosterse regio en kelimtapijten worden nog steeds gemaakt in Iran, Afghanistan, Pakistan en Turkije. Haal een stukje van deze traditie in huis.

Meer interessante dingen en waardevolle tips over interieurstijlen met betrekking tot kelims vind je in onze Blog "Zomerse kilim vloerkleden"

Toon alles: Kelim (11396)
Kelim Fars
Kelim Fars 3287 Tapijten
Kelim Afghaan
Kelim Afghaan 6572 Tapijten
Kelim Rosen
Kelim Rosen 114 Tapijten
Kelim Himalaya
Kelim Himalaya 17 Tapijten
Kelim Patchwork
Kelim Patchwork 360 Tapijten
Kelim Soozani
Kelim Soozani 1 Tapijten
Elysian
Elysian 331 Tapijten
Kelim Horizon
Kelim Horizon 45 Tapijten
Texura
Texura 213 Tapijten
Soumak
Soumak 56 Tapijten
Kelim modern
Kelim modern 958 Tapijten
Nimbaft
Nimbaft 264 Tapijten
Kelim Kordi
Kelim Kordi 106 Tapijten
Kelim Turkish
Kelim Turkish 1 Tapijten
Kelim Design
Kelim Design 2376 Tapijten
Kelim Afghan Heritage
Kelim Afghan Heritage 1690 Tapijten
Kelim Senneh
Kelim Senneh 94 Tapijten
Mountain
Mountain 115 Tapijten
 Afghan / Pakistan

Afghan / Pakistan

Deze handgeknoopte of geweven tapijten komen uit Afghanistan en Pakistan, landen die een verreikende traditie hebben in het handwerk van tapijten. De warme donkerrode tinten en repetitieve achthoekige ornamenten zijn zeer typerend voor dit type. Er zijn nauwelijks merkbare verschillen tussen de regio's. Interessant is de term 2Ply of 3Ply in de naam van tapijten. Het geeft een indicatie van de knoopdichtheid en dus ook van de moeite die het knopen met zich meebrengt. Bijvoorbeeld, een 3Ply Buchara heeft een hoger aantal knopen per vierkante meter dan een 2Ply.

Toon alles: Afghan / Pakistan (15068)
Afghan Akhche
Afghan Akhche 613 Tapijten
Tree of Life
Tree of Life 6 Tapijten
Kazak
Kazak 1323 Tapijten
Kelim Afghaan
Kelim Afghaan 6572 Tapijten
Khal Mohammadi
Khal Mohammadi 777 Tapijten
Pakistan 2 & 3 Ply
Pakistan 2 & 3 Ply 616 Tapijten
Russische & Kaukasische tapijten

Russische & Kaukasische tapijten

Handgeknoopte tapijten van hoge kwaliteit zijn al lang geproduceerd in de Kaukasus en Rusland. De twee regio's kijken terug op een eeuwenoude traditie van tapijtproductie. De tapijten met overwegend geometrisch patroon bereiken niet noodzakelijk de luxe en hoogste standaard van bekende Perzische tapijten van Nain of Tabriz, maar het zijn uitstekende tapijten die ideaal zijn voor dagelijks gebruik.


Toon alles: Russische & Kaukasische tapijten (267)
Russia
Russia 101 Tapijten
Turkaman
Turkaman 768 Tapijten
Azerbaijan
Azerbaijan 166 Tapijten
Baku
Baku 2 Tapijten
Indiase

Indiase

De Indiase tapijtenproductie begon waarschijnlijk in de 16e eeuw. Het werd gesteund door de Grand Mogul Akbar, die Perzische knopers tapijten liet maken voor zijn paleis. Tegenwoordig worden Indiase tapijten in grotere hoeveelheden geproduceerd en meestal geïnspireerd op traditionele tapijten, zoals Perzische of Chinese ornamenten. Het zijn dus goedkope alternatieven voor Perzische tapijten. Hun kwaliteit kan echter variëren op de open markt. Dit is een belangrijke reden waarom we al tientallen jaren relaties onderhouden met de beste Indiase ambachtsmannen met focus op eerlijke handel.

Toon alles: Indiase (3246)
Indo Bidjar
Indo Bidjar 229 Tapijten
Indo Herati
Indo Herati 63 Tapijten
Indo Ghom
Indo Ghom 38 Tapijten
Indo Kashan
Indo Kashan 113 Tapijten
Indo Sarough
Indo Sarough 224 Tapijten
Indo Mir
Indo Mir 155 Tapijten
Indo Nain
Indo Nain 50 Tapijten
Indo Tabriz
Indo Tabriz 688 Tapijten
Chinese

Chinese

Al vele eeuwen worden tapijten gemaakt in China. Dus Cathay blikt terug op een zeer lange traditie op dit gebied. Het keizerlijk hof bevorderde de productie van Chinese tapijten, met patronen die vergelijkbaar zijn met de porseleinschilderijen.

Toon alles: Chinese (676)
China Antik
China Antik 57 Tapijten
China zijden
China zijden 339 Tapijten
Kelim Soozani
Kelim Soozani 1 Tapijten
China Wool
China Wool 279 Tapijten
Gabbeh

Gabbeh

Deze populaire vloerkleden staan bekend om hun iets dikkere, warme, zachte maar veerkrachtige pool, evenals hun rijke kleuren en de enorme verscheidenheid aan ontwerpen waarin ze verkrijgbaar zijn. Ze zijn traditioneel geknoopt op een meer rustieke manier - met een lagere knoopdichtheid - van natuurlijke wol, wat ze samen met hun hogere pool een heel bijzonder karakter geeft.

Toon alles: Gabbeh (9309)
Perser Gabbeh
Perser Gabbeh 1958 Tapijten
Perser Gabbeh Loribaft
Perser Gabbeh Loribaft 4723 Tapijten
Perzische Gabbeh-Nomaden
Perzische Gabbeh-Nomaden 551 Tapijten
Ontwerp Gabbeh
Ontwerp Gabbeh 761 Tapijten
Gabbeh Kashkuli
Gabbeh Kashkuli 278 Tapijten
Gabbeh Rizbaft
Gabbeh Rizbaft 11 Tapijten
Perser Gabbeh Antik
Perser Gabbeh Antik 145 Tapijten
Indo Gabbeh
Indo Gabbeh 74 Tapijten
Indo Gabbeh Loribaft
Indo Gabbeh Loribaft 759 Tapijten
Gabbeh Bambus Silk
Gabbeh Bambus Silk 8 Tapijten
Loom Gabbeh Lori
Loom Gabbeh Lori 203 Tapijten
Loom Gabbeh
Loom Gabbeh 720 Tapijten
Future Echo
Future Echo 47 Tapijten
Arctic
Arctic 10 Tapijten
Essence
Essence 92 Tapijten
Design Loom
Design Loom 279 Tapijten
Naturescene
Naturescene 64 Tapijten
Zijden tapijten

Zijden tapijten

Zijde is een klasse apart. Bijna geen enkel natuurlijk materiaal kan zo'n enthousiasme en fascinatie bieden als zijde. De zachtheid en onovertroffen elegantie van zijde maakt elk kleed een hoogtepunt. We zijn keer op keer gefascineerd hoe zijde het licht op een andere manier reflecteert en zo een prachtig kleurenspel op de pool creëert.

Toon alles: Zijden tapijten (2819)
Ghom Seide
Ghom Seide 1507 Tapijten
Kasjmir Zijden
Kasjmir Zijden 730 Tapijten
China zijden
China zijden 339 Tapijten
Nain Seide
Nain Seide 19 Tapijten
Kashan zijden
Kashan zijden 7 Tapijten
Herike
Herike 224 Tapijten
Exclusieve tapijten

Exclusieve tapijten

Bent u op zoek naar exclusieve luxe? Deze tapijten zijn onder die Perzische tapijten die wereldwijd bekend staan om de hoogste kwaliteitsstandaard. Dit omvat niet alleen hun traditionele knopen, die over generaties is geperfectioneerd, maar ook de extreem hoge inspanning, vaardigheid en de meest waardevolle natuurlijke materialen. Sommige van deze unieke tapijten zijn gemaakt door wereldberoemde meesterknopers.

Toon alles: Exclusieve tapijten (5043)
Ghom Seide
Ghom Seide 1507 Tapijten
Isfahan Luxus
Isfahan Luxus 641 Tapijten
Nain 4/6 La
Nain 4/6 La 1360 Tapijten
Tabriz 50/70/90
Tabriz 50/70/90 3377 Tapijten
Antieke

Antieke

De terugkeer naar traditionele waarden en oorsprongen wordt zeker deels opgeroepen door onze snel evoluerende consumptiegoederenmaatschappij. Stukken met een emotionele waarde worden dus opnieuw gewaardeerd voor hun eigen karakter en voor het vertellen van een verhaal. Dit is precies wat een antiek tapijt biedt. Op deze pagina vindt u Perzische tapijten die tientallen jaren van geschiedenis hebben meegemaakt maar die nog vele jaren in goede staat zijn om bij u thuis te komen.

Toon alles: Antieke (3822)
Antieke Sarough
Antieke Sarough 272 Tapijten
Kaschan Antik
Kaschan Antik 287 Tapijten
China Antik
China Antik 57 Tapijten
Kerman Antik
Kerman Antik 113 Tapijten
Usak
Usak 68 Tapijten
Agra
Agra 8 Tapijten
Nain

Nain

De traditionele Nain-tapijten behoren tot de mooiste Perzische tapijten ter wereld en worden gekenmerkt door hun eigen oosterse ontwerp. Ze worden geproduceerd in de stad met dezelfde naam, Nain. De typische blauwwitte kleur, meestal met een medaillon in het midden, heeft een elegant en kostbaar effect. De hoge kwaliteit van deze prachtige Nain-karpetten en hardlopers laat zich zien in het materiaal en de buitengewoon hoge knoopdichtheid. De tapijten zijn op zijn minst gedeeltelijk gemaakt van zijde en hebben vaak een dichtheid van meer dan een miljoen knopen.

Toon alles: Nain (7177)
Nain 12La
Nain 12La 2277 Tapijten
Nain 9La
Nain 9La 3489 Tapijten
Nain 4/6 La
Nain 4/6 La 1360 Tapijten
Habibian
Habibian 47 Tapijten
Akhavan
Akhavan 0 Tapijten
Indo Nain
Indo Nain 50 Tapijten
Nain Seide
Nain Seide 19 Tapijten
Qom tapijten

Qom tapijten

Hoogste kwaliteit, beste kurkwol, vaak gebruikte zijde - kenmerken van Qom (Qum) tapijten. Deze prachtige Perzische tapijten voldoen zelfs aan hoge verwachtingen. Als u op zoek bent naar luxe, vindt u die hier. Qom tapijten zijn gemaakt in een van de meest heilige steden in Iran en zijn soms volledig gemaakt van de hoogste kwaliteit (Qom-zijde).

Toon alles: Qom tapijten (2077)
Ghom Kork
Ghom Kork 552 Tapijten
Ghom Seide
Ghom Seide 1507 Tapijten
Tabriz

Tabriz

Het prachtige Perzische tapijt Tabriz is met de hand geknoopt in het noordwesten van Iran, in de gelijknamige ambachtelijke stad Tabriz, ook wel bekend als Tabriz. De tapijtfabrikanten gaan generaties terug, waardoor Tabriz een van de oudste tapijtcentra ter wereld is. Ook populaire goederen van Tabriz zijn de wandtapijten die met grote zorg zijn geknoopt

Toon alles: Tabriz (5211)
Tabriz Village
Tabriz Village 1307 Tapijten
Tabriz 40Raj
Tabriz 40Raj 205 Tapijten
Tabriz 50Raj
Tabriz 50Raj 3013 Tapijten
Tabriz 60Raj
Tabriz 60Raj 285 Tapijten
Tabriz 70Raj
Tabriz 70Raj 56 Tapijten
Tabriz 80Raj
Tabriz 80Raj 19 Tapijten
Indo Tabriz
Indo Tabriz 688 Tapijten
Tabriz 90Raj
Tabriz 90Raj 4 Tapijten
Tabriz Mahi
Tabriz Mahi 680 Tapijten
Tabriz Gumbad
Tabriz Gumbad 9 Tapijten
Tabriz Art
Tabriz Art 62 Tapijten
Mohammad Hossein Benam
Mohammad Hossein Benam 0 Tapijten
Traditionele Perzische en Oosterse tapijten

Traditionele Perzische en Oosterse tapijten

Ontdek onze klassieke handgemaakte oosterse tapijten in adembenemende designs. Hier vindt u een reeks traditionele tapijten die u nergens anders vindt.

Toon alles: Traditionele Perzische en Oosterse tapijten (65455)
Perzische tapijten
Perzische tapijten 29642 Tapijten
Nomaden / dorpelingen
Nomaden / dorpelingen 12174 Tapijten
Gumbad / Golestan
Gumbad / Golestan 167 Tapijten
Arijana / Mamluk
Arijana / Mamluk 2989 Tapijten
Ziegler
Ziegler 6473 Tapijten
Kelim
Kelim 11396 Tapijten
Afghan / Pakistan
Afghan / Pakistan 15068 Tapijten
Russische & Kaukasische tapijten
Russische & Kaukasische tapijten 267 Tapijten
Chinese
Chinese 676 Tapijten
Indiase
Indiase 3246 Tapijten
Zijden tapijten
Zijden tapijten 2819 Tapijten
Antieke
Antieke 3822 Tapijten
moderne interieurstijlen

moderne interieurstijlen

Bent u op zoek naar een uniek tapijt dat uw interieurstijl compleet maakt en harmonieus afrondt? Hier vindt u onze selectie experts voor moderne en populaire interieurs. We weten dat kiezen uit een breed scala aan prachtige tapijten een uitdaging is. Daarom hebben onze experts in interieurontwerp een voorselectie voor u gemaakt. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk door een handmatig geselecteerd bereik bladeren op basis van uw gewenste stijl. En mocht het droomtapijt niet in de gewenste maat beschikbaar zijn, dan vinden wij graag een vergelijkbaar individueel vloerkleed voor u.

Toon alles: moderne interieurstijlen (4194)
Ethno meubelstijl
Ethno meubelstijl 1594 Tapijten
Greenery stijl
Greenery stijl 178 Tapijten
Industriële stijl
Industriële stijl 175 Tapijten
Tapijten in Scandinavische stijl
Tapijten in Scandinavische stijl 1034 Tapijten
Boheme style
Boheme style 899 Tapijten
Tapijten voor Fluwelen Meubels
Tapijten voor Fluwelen Meubels 153 Tapijten
Modern & geselecteerd door interieurontwerpers
Modern & geselecteerd door interieurontwerpers 360 Tapijten
Landelijke stijl
Landelijke stijl 777 Tapijten
Mediterrane stijl
Mediterrane stijl 755 Tapijten
barokstijl
barokstijl 244 Tapijten
Tapijten voor de muur
Tapijten voor de muur 507 Tapijten
Klassiek Design

Klassiek Design

Niet iedereen heeft de moderne trend nodig. Sommigen zien de schoonheid in een klassiek ontwerp die gemaximaliseerd is in deze. Of ben je een fan van de moderne wereld, wil je gewoon een individueel accent in je huis zetten met een handgeknoopt tapijt in klassiek ontwerp? Wat het ook moge zijn: onze tapijten met klassiek patroon zijn van hoge kwaliteit met de beste afwerking dankzij de weeftechnieken met de hand.

Toon alles: Klassiek Design (55331)
Met medaillon
Met medaillon 27927 Tapijten
Durchgemustert
Durchgemustert 12716 Tapijten
Floral
Floral 26693 Tapijten
Figural
Figural 939 Tapijten
Velden
Velden 2307 Tapijten
Geometrisch
Geometrisch 15841 Tapijten
Nomaden
Nomaden 1657 Tapijten
Lebensraum
Lebensraum 1985 Tapijten
Jachtpatroon
Jachtpatroon 129 Tapijten
Spiegelmotief
Spiegelmotief 693 Tapijten
grote ornamenten
grote ornamenten 410 Tapijten
Herati Design
Herati Design 8816 Tapijten
Boteh Jeghe
Boteh Jeghe 131 Tapijten
Modern Design

Modern Design

De moderne tijd gaat snel vooruit. Het staat niet stil, het beweegt mee, het is altijd actueel. Voor degenen die van dit uitgangspunt houden moeten opletten met hun interieurontwerp op de meubelindustrie, dat zich vanzelfsprekend aanspreekt tot de tijdgeest en zijn uitdrukking. Moderne Oosterse tapijtenbrengen hele kamers in een ogenschijnlijk ander tijdperk. Hun effect is erg groot als de juiste combinatie wordt gegeven. De wisselwerking tussen verouderde meubels en een koel tapijt kan lijken op de nieuwste creaties van ontwerpers. Het hangt er vanaf wat je daaruit maakt. En daarom moet u zich zeker een van deze handgeknoopte tapijten voorstellen in een modern ontwerp

Toon alles: Modern Design (17534)
Gewoon
Gewoon 2740 Tapijten
Geruite
Geruite 2300 Tapijten
Streepdesign
Streepdesign 5749 Tapijten
Minimales Design
Minimales Design 4545 Tapijten
Kleurrijk design
Kleurrijk design 1655 Tapijten
Abstracte
Abstracte 2535 Tapijten
Oosterse decoratie & kussens

Oosterse decoratie & kussens

Het oosten is veelbelovend. Zijn kleuren en patronen stimuleren de verbeelding en laten ons dromen. Als dit het geval met u is, is een handgeknoopt tapijt of een zitgelegenheid van Kelim op zijn minst een overweging waard.

Het oosten heeft een heel speciale impact. De reden daarvoor is moeilijk te achterhalen. Komt het door de kleuren die zo prachtig harmoniëren met elkaar? Is het de fascinerende traditie? Waarschijnlijk is het de combinatie van allerlei redenen. Tapijten met oriëntaalse flair zijn nauwelijks te vergelijken met anderen in hun impact op u thuis. Adem een beetje oosterse lucht in je huis.

Toon alles: Oosterse decoratie & kussens (559)
Wandtapijten
Wandtapijten 453 Tapijten
Kelim tapijten & kussens
Kelim tapijten & kussens 106 Tapijten
Speciale aanbiedingen

Speciale aanbiedingen

Uit ons assortiment van meer dan 60.000 unieke stukken presenteren wij steeds een regelmatig wisselende selectie van onze gegarandeerd handgemaakte oosterse tapijten, die wij tijdelijk tegen een bijzonder gereduceerde prijs in de aanbieding hebben.

Toon alles: Speciale aanbiedingen (40516)
Nain Trading gebruikt cookies om onze sites betrouwbaar en veilig te houden en om u relevante inhoud en gepersonaliseerde aanbiedingen te tonen.
Als u op "OK" klikt, kunnen we informatie die via cookies is verzameld, delen met derden (onze marketingpartners). Als u hier niet mee wilt instemmen, beperken we ons tot de essentiële cookies. Meer details en alle opties zijn te vinden in de "Voorkeuren". U kunt deze later te allen tijde aanpassen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacybeleid.